April 19, 2024

Do ju tregoj historine time me djalin e dajes, ishim femije e shkojshim te dajt me … Aty me ndryshoj jeta

Suksesi im ka filluar qe shume vite por deri tani me eshte dashur te punoj qe te plotesoj me ne fund enderren time dhe ndihem e lu.mtur dhe krenare per familne qe kam qe me ka mbes.htetur gjate gjithe kohes per djalin e dajes gjithashtu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *