March 2, 2024

Mosha svlen per mu por vetem e du vendin ta zgjedhi un merak jam ne..

Mos u habltni me mu e kam shum seri ozish t nuk me intereson mosha e askujt e as sa e ka te m adh e as sa ka lek, krejt puna jeme asht mu mem qu un ku du un kam qe f te jet mal ose fush ku ka dr una the rra ose uj te jet fll ad edhe..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

per tjera punt un ju gar antojse do kaloni mir at pun lema ni mu ne dor vetem krejt qka ju duhet nje tak si apo vetur e juaj qe te shko jm diku ne fl lad e at her atje un te marr ne dor dhe ki mu kan i kn aqt e i sha shtr is..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *