March 3, 2024

Hulumtuesit besojnë se fenomeni aktualisht zhvillohet që në fëmijërinë e hershme, transmeton Gazeta Metro. HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Për vite të tëra shkencëtarët kanë provuar të zbulojnë përse burrat jo shen nga clcate femrave. Ka kaluar mjaft kohë për të arritur tek një përgjigje përfundimtare. Kjo pasi pyetja është e vështirë dhe përgjigja e turb ullt. Ose, ndoshta, edhe i kthehen hulumtimit për arsye personale. HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote.

Autorët Larry Young dhe Brian Alexander rishtas kanë botua një libër të titulluar ‘The Chemistry Between Us:.’. Autorët analizojnë mes tjerash të gjitha elementet e atra ksionit të burrave për clcat. Në një opinion të shkruar për Huffington Post, Larry Young – ekspert i neurologjisë – shpjegoi se edhe në aspektin biologjik, obsesioni i meshkujve me clcatështë ‘goxha i çuditshëm’. LEXOMETEPER HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *