April 19, 2024

Tanat i kam jam per marshallah kushi smun mem gjet behane i kam tanat per merak

Tanat i kam…Kosovare bjo nde vjece dua te njoftohem me ndonje burre qe do me kenaq dhe do ma mund esoj ta shijoj jeten ashtu qysh duhet Jetoj e vetme dhe isha e ma rtuar disa muaj me.nje djal te ci len ma gje ten familja dhe per hat rin e tynve j dashke me nde jt me to edhe pse se doja aspak i qen drova be snike por fa ti deshi qe aj te das hurohet te kojshikja jon per te cilen u nda..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *