March 2, 2024

Une e di qe kerkesat e mia jane te vecanta por e kam nje jete dhe dua ta shijoj ate e mbi te gjitha mua me shijon aIeti i burrave sepse pa ate nuk mundem,.

Preferencat e mia jane qe te jete i trash 2 pllom edhe i trash qe smund te mberthehet me grushtin tim per te mi pare fotot edhe t’a merni kontaktin shtyp me poshte tek..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *