March 2, 2024

42 vjecarja kerkon burre: Jam e vetme me mamin ne shtepi spo ka kush te me..

Vera, një 42-vjeçare nga kryeqyteti kërkoi në emisionin “Aldo Morning Show” një njohje. E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë li dhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Thote Vera, një 42-vjeçare nga kryeqyteti kërkoi në emisionin “Aldo Morning Show” një njohje. E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë lid hje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *