March 3, 2024

Që prej shfaqjes së parë të filmit ‘’50 hijet e Greyt’’ kanë qenë të shumtë çiftet që mund të kenë patur dëshirën për të provuar të paktën një herë të vetme një prej praktikave seksuale sadomazokiste të çiftit Christian e Anastasia. Dikush mund t’i ketë konsideruar tabu, kurse të tjerë kanë besuar vërtetë se loja bondage dhe lodrat e seksit të përdorura nga të dy e bëjnë aktin më interesant dhe të zgjasë më shumë në kohë. Por, njëkohësisht janë të shumtë gjinekologët që nuk ndajnë të njëjtin mendim. Sipas Lauren Streicher, profesoreshë në Northwestern University of Chicago, këto janë 3 praktikat seksuale që nuk duhet të provoni kurrë pasi janë të rrezikshme:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *