March 3, 2024

Një djalë është tepër i shqetësuar pasi nuk di si ti shprehë ndjenjat shoqes së tij. Ajo ka një vit që përjeton lidhjen me një tjetër, prandaj situata është e sikletshme. Mënyra për të gjetur zgjidhje është ti shkruajë letër për eksperten Deidre.

Letra: Unë kreva marrëdhënie seksuale me një vajzë të rastit nëë një tualet vetëm për të bërë xheloze shoqen time që e pashë duke u puthur me një djalë tjetër. Unë jam 24 vjeç dhe ajo është 23. E pëlqej prej kohësh. Ne jemi miq të mirë, por nuk e di edhe sa kohë do i fsheh ndjenjat e mia.

Një muaj më parë, ne shkuam në një koncert dhe përfunduar duke qëndruar së bashku për gjithë fundjavën. Ajo më puthi dhe u ndjeva shumë mirë, por nuk ndodhi asgjë tjetër.Unë doja që gjërat të shkonin më tej, por ajo kishte të dashur. Të dy kanë më shumë se një vit të lidhur, ndonëse ajo thotë se do të ndahet. Gjatë gjithë kohës kërkon të më takojë. Të shtunën e kaluar shkova në klub me të. I dashuri i saj ishte turni i natës, prandaj ishim vetëm ne të dy. Nuk pati pothuajse asnjë kontakt fizik, por ajo po më rrinte më afër se zakonisht.

Shkova për të marrë pije në bar dhe kur u ktheva, e pashë që po puthte një djalë që sapo e kishte takuar. Ne ishim të dy të dehur, por unë u ndjeva i lënduar dhe përfundova duke bërë seks me një vajzë në tualet. Ajo ishte disa vite më e vogël se unë. Mendoja se kjo do i tregonte një shenjë, por nuk funksionoi. Shoqja ime e mësoi çfarë ndodhi. Duhet të flas me të për ndjenjat e mia.

Çfarë duhet të bëj me vajzën që kreu marrëdhënie me mua? Ajo është përpjekur të më kontaktojë, por unë i jam shmangur.

Deidre: Të kryesh marrëdhënie seksuale me një person të panjohur nuk është mënyra e duhur që të fitosh zemrën e një mikeshe. Ajo nuk është e lirë të jetë me ty dhe nëse nuk përfundon marrëdhënien me të dashurin e saj, do të presësh gjithmonë. Zgjidh një moment kur jeni vetëm dhe tregoji si ndihesh. Ndoshta kjo do ndikojë për përfundimin e marrëdhënies aktuale dhe do të të japë një shans. Nëse ajo nuk pranon të jetë pranë teje, çështja mbyllet dhe duhet të kërkosh për dikë tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *