March 3, 2024

Unë kam rënë në dashuri me dy burra dhe kryejë marrëdhënie seksuale me të dy.Gjërat nuk kanë shkuar mirë midis meje dhe partnerit tim për disa vjet.

Ai nuk dëshironte të kalonte kohë me mua dhe, kur kalojmë kohë bashkë kjo është vetëm për seks.

Shpesh ndihem sikur seksi është vetëm ajo që ai dëshiron të ketë me mua.

Unë jam 34 vjeç dhe ai është 39 vjeç.Gjashtë muaj më parë kam zbuluar se ai shkëmbentë mesazheve dhe fotografi sexi me gra të tjera.

I kërkova të rrinimin ca kohë larg njëri tjetrit dhe ai pranoi. Ai u largua nga shtëpia për të jetuar me një mik.

Nisa të bisedoja me njerëz të tjerë në internet dhe jeta ime filloi të ndryshonte.

Kam takuar një djalë vërtetë të veçantë.

U takuam për një pije, por më pas mora nga ai gjithë vëmendjen që kisha dëshiruar nga partneri im. Bisedojmë shumë më njëri- tjetrin dhe dhe ai është shumë i fokusuar tek unë. Pas gjithë kësaj kohe ai më bëri të ndihesha mirë për veten time.

Gjërat mes nesh u ndezën shpejt dhe kemi pasur seks të mrekullueshëm së bashku.

Me të nuk nuk ndihem kurrë e përdorur, por vetëm vlerësuar. Por ajo që e ndërlikon këtë situatë është se me pëlqen ai , por ndërkohë unë ende e dua partnerin tim.

Partneri im dhe unë u kthyem së bashku, sepse ende kam ndjenja për të, por ai punon shumë larg, kështu që nuk është e vështirë për dashurin tim dhe për mua të gjejmë kohë dhe të shohim shpesh njëri-tjetrin.

Partneri im premton se do të ndryshojë, por ai gjithmonë i kthehet zakoneve të tij të vjetra pas një kohe të shkurtër.

Por nga ana tjetër, edhe marrëdhënia ime e re më frikëson sepse nuk ka siguri.

Ai jeton shumë larg prej meje dhe shqetësohem që nëse e zgjedh atë si partnerin tim të ardhshëm gjërat do shkojnë keq, dhe unë do të përfundoj vetëm.

Unë e di se duhet të heq dorë nga dashnori im dhe të bëjë jetën e duhur me partnerin tim, por thjesht nuk më pelqen ta bëjë këtë zgjedhje.

Kur e shoh njeriun tim të ri, gjithçka mendoj është seksi që do të kemi së bashku.

Ai është 31 vjeç, pak më i ri se unë, dhe një dashnor i shkëlqyer që vazhdimisht më bën të ndihem mirë. Asnjë njeri nuk ka pasur kaq shumë kujdes për ndjenjat dhe mirëqenien time më parë.

Psikologja thotë:

A keni biseduar me të dashurin tuaj se si e shihni të ardhmen? A e di ai që ju keni një partner?

Seksi mund të jetë i mrekullueshëm, por a e gëzoni shoqërinë e njëri-tjetrit, dilni në vende së bashku dhe ndjeheni sa miq po aq edhe të dashuruar?

Nëse e bëni këtë atëherë pyeteni se si ndihet për të ardhmen tuaj afatgjatë.

Nëse ai është pozitiv, mund të të ngelet peng nëse nuk përpiqesh të bashkohesh me të

Nëse është e gjitha për seksin, ndoshta duhet ta pranoni se kështu do të jetë gjithmonë.

Në atë rast, është mirë që këtë marrëdhënien e re ta përfundoni më mirë tani para se të lëndoheni dhe të përqendroheni (nëse dëshironi të vazhdoni të përpiqeni ) me marrëdhënien tuaj të qëndrueshme . Fundja ndoshta ju duhet të pranoni njëherë e mirë se partnerin juaj ndoshta nuk do të ndryshojë kurrë dhe kështu do t’ju duhet të vazhdoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *