March 3, 2024

Elvana Gjata është shkëputur nga muzika, ndërkohë që kohët e fundit këngëtaren e kemi parë shumë të distancuar dhe nga rrjetet sociale. Së fundmi, autorja e hitit “Me tana” ka thyer heshtjen dhe ka postuar disa fotografi në Instagram.

Elvana ka marrë vëmendje teksa ka pozuar e veshur me bikini dhe atlete, duke vënë në pah trupin e formësuar. Këngëtarja duket e mrekullueshme në këtë “rikthim”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *