March 3, 2024

Seksi çliron endorfina dhe oksitocinë, të cilat krijojnë ndjenja intimiteti dhe relaksimi, siç bëri të ditur Laura Berman, PhD, një asistent profesoreshë e Gjinekologjisë dhe Psikiatrisë në Shkollën e Mjekësisë Feinberg në Universitetin Northwestern.

Siç potencon ajo, seksi prodhon gjithashtu antitrupa që zvogëlojnë rrezikun e të ftohurit, tregojnë studimet.

Prandaj, për t’i arritur këto përfitime, ndiqini pozitat seksuale të rekomanduara nga Women’s Health:Pozicioni “lugë e struktur”

Pozicioni “Cowb oy” versioni dimër

Pozicioni “i mbështjellë”

Pozita “Ar iu i di mrit”

Pozita “h ot do ggie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *