April 20, 2024

Men’s Health kanë kryer një anketim me mbi 800 meshkuj ku kanë treguar se cili është pozicioni i tyre i preferuar gjatë seksit.

Pozita e qenushit, e njohur edhe si doggy style

Disa nga komentet e meshkujve për këtë pozitë:– “Gruaja ime gjithmonë përjeton orgazëm me këtë pozicion, dhe pamja është e përsosur.”

– “Penetrimi është më i thellë, dhe pamja thjesht e mahnitshme.”

Pozita e kaubojit

Disa nga komentet e meshkujve për këtë pozitë:

– “Më pëlqen ta shoh atë tek udhëheq. Gjithashtu, kjo pozitë më mundëson mua që në të njëjtën kohë ta stimuloj me gishtërinj.”

– “Pamja e mrekullueshme. Veç kësaj, mund t’ia prekë edhe gjokset.”

– “Më pëlqen kur një femër është në kontroll sepse ia mundëson asaj të relaksohet dhe të argëtohet më shumë.”

Pozita e misionarit

Disa nga komentet e meshkujve për këtë pozitë:

– “Kjo pozitë është kombinimi më i mirë i komoditetit dhe intimitetit.”

– “Është pozitë e thjeshtë, intime dhe nëse e din se çfarë i pëlqen të dashurës tuaj mund të jetë e mahnitshme për të dy.”

– “Mund ta puthë të dashurën dhe të luaj me gjokset e saj…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *