March 3, 2024

Në dush

Pishinat, apo plazhet janë të rrezikshme pasi ju rrezikojnë nga SST dhe infeksionet e tjera. Dushi është vendi më i sigurt por edhe që ju garanton kënaqësi.

Në shkallë

E keni menduar ndonjëherë të bëni seks në shkallët e një ndërtese? Nëse i keni brenda në shtëpi aq më mirë akoma, por seksi në shkallë është interesant.

Në plazh

Jo brenda në det, por në bregun e detit. Shtroni një mbulesë, gjeni një moment të përshtatshëm larg syrit të njerëzve dhe dhurojini vetes dhe partnerit shumë kënaqësi.

Në avion

Është spontan, i bukur dhe ju dhuron një eksperiencë të paharrueshme. Duhet ta provoni.

Në oborrin e shtëpisë

Është i ngjashëm me seksin në natyrë, por është më intim. Provojeni më mirë gjatë darkës.

Në një event

Merrni pak kohë dhe shkëputuni nga festa së bashku me partnerin. Do jetë eksperiencë e paharrueshme.

Në makinë

Nëse nuk e keni provuar ende, nuk keni çfarë të prisni. Seksi në makinë është fantastik.

Në shtëpinë e një miku

Do jetë sekreti juaj, dhe një vend ndryshe. Provojeni.

Në kolltuk

Krevati bëhet i marzitshëm ndonjëherë. Spostohuni në kolltuk.

Në hotel

Kjo vlen për ata çifte që bashkëjetojnë. Shkëputuni nga shtëpia për të shkuar në hotel. Do jetë romantike dhe e paharrueshme.

Përballë pasqyrës

Është interesante të shohësh veten teksa bën seks. Duhet ta provoni.

Në ashensor

Ky është një nga vendet më të bukura dhe më aventurier. Provojeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *