March 2, 2024

Këto pozita të seksit janë më të mirat për netët e pasionuara dhe romantike. Çiftet kanë hapur për preferencat e tyre intime në një sondazh të ri.

Gratë kanë folur për poziten e tyre të preferuar ku ato ndihen mirë me partnerin e tyre gjatë aktit seksual,.

Ndërsa disa rrëfenin se misionari bëri këtë mashtrim për ta, të tjerë thanë se ata preferonin lëvizje që ishin më të orientuara drejt gojës.Pra, a jeni dakord me gjetjet?

Rreth 60% e grave thanë se misionari i ndihmoi ata të ndihen më të lidhur me partnerët e tyre.

Ai ofron shumë mundësi për kontakt me sy dhe prekje, e cila ndoshta është arsyeja pse kaq shumë kënaq.

Cowgirl ishte e dyta më e popullarizuar, me 28% të grave duke thënë se u jep atyre orgazmën më të mirë.

Kjo ka gjasa të jetë për shkak se “vajza në krye” lejon zonjat për të vendosur ritmin dhe kënde të ndryshmemegjithatë ata si.

Spooning u emërua si lëvizja e tretë më romantike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *