April 24, 2024

Një ditë më ndodhi që burri im më bëri presion që të bëj seks me një burrë tjetër. Por më pas im shoq e përdori atë si një justifikim për të bërë seks me një grua tjetër.

Historia:

Ne kemi qenë së bashku për tetë vjet dhe jemi të dy 29 tani me dy djem, shtatë dhe gjashtë. Mendova se kishim një martesë shumë të lumtur dhe e dua shumë.Por një ditë më tha i mërzitur se seksi mes nesh ishte bërë monoton dhe ai donte që ne të provojmë gjëra të reja.

Isha dakord me të derisa ai tha se ideja e tij ishte që ne të kishim marrëdhënie seksuale me njerëz të tjerë.

I thashë se unë isha kundër kësaj, por më tha se marrëdhënie seksuale me një burrë tjetër do ta eksitonte atë shumë. Ai është shumë bindës dhe përfundimisht u pajtova me propozimin e tmerrshëm.
Nuk është një përvojë që dua ta përsëris

Ai më prezantoi me një djalë 23-vjeçar në një pub.

Një fundjavë i dërguam fëmijët për të qëndruar me prindërit e mi dhe shkuam për një pije me këtë person.

Më vonë ai bashkë me ne erdhi në shtëpinë tonë ku vijuam të pinim edhe më shumë. Pastaj burri im më tha të shkoj lart me këtë djalë dhe të bëja seks.
Unë u pajtova me gjysmë zemre. E urreja atë që ndodhi . Dhe u ndjeva më keq ditën tjetër kur burri im tha se donte ta bënte atë me një grua tjetër.

Asgjë nuk ndodhi deri në ditëlindjen time një muaj më parë. Kisha rezervuar në një restorant të shtresës së lartë, por një ditë para festës më tha që ta ndryshoja konë e rezervimit pasi do i duhej të punonte deri vonë tek zyra.the sun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *