April 24, 2024

Ja disa fakte interesante për të pasmet

Quhet pigofili, fiksimi i meshkujve për të pasmet që ndonjëherë kthehet edhe në patologjik.

T’i tregosh të pasmet nudo dikujt është një lloj tallje që përdorej që në Romën e lashtëTë pasmet më perfekte janë ato të Venera Callipigia, një skulpturë romake që ndodhet në Muzeun Arkeologjik të Napolit.

Janë muskujt me shtrirjen më të gjatë në trupin e njeriut.

Termi “twerking”, dridhje të pasmesh ka hyrë edhe në “Oxford Dictionary Online”.

“Ke një alamet b”, është komplimenti më i pëlqyer nga femrat.

Meshkujt vlerësojnë më shumë formën e të pasmeve se sa madhësinë e tyre.

Sipas një hulumtimi të bërë nga “British Seual Fantasy research Project”, 13 përqind e femrave pëlqejnë të goditen me shpulla në të pasme.

Një e treta e meshkujve dhe femrave bën rregullisht seks al.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *