March 3, 2024

39-vjeçarja tregoi se ka qenë dy herë e martuar por është nd arë sepse nuk është përshtatur. Ajo tha se kërkon të martohet sepse do që të bëjë fëm ijë. “Jam Miranda nga Shkodra, kam tërë na tën pa gj umë për të gje tur një burrë. Jam 39 vjeç, kam qenë e martuar dy herë dhe nuk jam përs htatur, nuk kom binoja me ta. Unë jam martuar se doja të bëja fëmijë. Unë dua një burrë qejf li dhe me lekë se një jetë kemi. Më duhet një burrë ta kem”, tha 39-vjeçarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *