April 21, 2024

Lexo të plotë: Jam single dhe as sesi nuk po mund te kna.qem ne dashuri,jam ndare nga burri dhe nuk kam asnje pune me ish burrin tim.Jetoj dhe punoj ne Gjermani dhe jam ne kerkim te nje mashkulli per lidhje me mua e pse jo edhe nje martes.

Cili do qe je ti qe po e lexon kete hallin tim mendo pak edhe per gjendjen ne te cilen gje.ndem. E ne qof.te se ke ndonje shok apo mik qe men.doni se mund te lid.heshima, ateher n.joftoje, ashtu qe te kam mundesi qe te zgj.edhiat qe mendoj se me pelqen. Te gjitha Li.ket dhe komentet do ti shikoj me kujdes dhe ata qe me duken me inte.resant dhe terh.eqes, ateher do te ju lajm.rohem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *