March 3, 2024

Femrat mund të jenë shpesh të papërgatitura për marrëdhënie seksuale dhe do të ndjeheshin mjaft keq nëse mashkulli do të insistonte drejt saj.

Shumica e femrave janë të prirura të kenë dëshirë për seks në ditët 12 dhe 14 të cilat sipas Gloë quhet periudha e “pikut të seksit”.

Në fakt, femrat ndihen më të gatshme dhe më të prirura për të pasur marrëdhënie gjatë ditëve 13 dhe 14, por këtu është një diçka interesante – nuk është e domosdoshme që ato të përjetojnë marrëdhënien më të mirë seksuale gjatë këtyre ditëve.Dita në të cilën femrat e duan më së shumti seksin është dita e fundit e periodave të tyre dhe kjo periudhë quhet si “kulmi i orgazmës”.

Ndërsa ditët kur femrat ndihen më të lumtura janë ditët 15 dhe 16 derisa janë duke i shijuar përjetimet e tyre .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *