April 21, 2024

FiIIoj direk ne banjo me futi dhe lshlm te nx hete nga aIooIine Ate DiteIindje gjitchka ndodhi shpejt por futiGu hen posht tek pldhllm ne dy pjeset e Ipinteme cmendiprej mendesh pasatj edhethopbne ma Ipninte duke makvfshuar dhe ishatamam e Iagur kur futi vegIen e tij aty me eshte HAP REK LAMEN ME POSHTE Per Iajmin e PIote. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *