March 2, 2024

Jam nje grua por dua qe te mebetem anonim per shkaqe sigurle, Sod u bera nene per here te pare pas 15 vitesh martes, dhe asnjehere nuk hu mba shprsat se nje dite do te kem edhe un femijë.Dua qe te ju them cdo gruaje qe te mbaje shpresa se nje dite do te kete femije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *