March 2, 2024

Pershendetje redaksi e nderuar ka shum kohe qe jom e interesuar te njoftoj nji djal shqiptar te sinqert ejo gen jesh tar Quhem Anjeza JOM 34 vjeqe ka kohe qe jetoj ne banes vetem dua qastet ti..

kaloj me nji mas hkull te si nqert Ja Numri Im Jam nje grua 34 vjecare deri tani asnjeher e martuaar por as nuk kam pas lidhje me nd onje mash kull tjeter cte bej jam ere dhe ma kerkon aNI kam ve ndosur qe te martohem edhe pse pak von shpr esoj se ne gr upin tuaj tme ljmrohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *