April 23, 2024

Të gjithë prej nesh kërkojmë që të kemi një mashkull apo një femër në krahë dhe kur e kemi atë, mùndòhemi që lidmhjen tonë ta zg.jasim drejt një lumturie të paf.und.Shumica prej nesh i prov,ojnë që të gjitha mënyrat që lidhja e tyre të jetë e shëndetshme dhe e qeshur gjithnjë dhe më së shumti janë femrat ato që kërkojnë të bëjnë meshkujt të lumtur që dash.uria mos të marrë fund kur,rë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *