April 22, 2024

Asesi nuk dua ta hu.mbi kohen me duhet shpejt nje zgjidhje jam nje mami 47 vjece… kam nji femije jom e divo rcuar dhe des.hir.oj te njoftoj ndonji m.ash.kull qe ka pre.ten.dime ser.ioze dhe te jet mardhenie pune ish burri iku ne Gjermani dha ka 7 vite nuk ljmrohet ndersa vet kam ves.htir.esi ekonomike nese jeni te sin.qert dhe serioz mu ljmroni sa per fillim dallim e pim naj kafe e bajm mu.abet se pastaj nuk i dihet ku perfundojm… pastaj shofim por ju lu.tem djemt shum te ri mos te ljmrohen dhe stu.de.ntet mos te ljmrohen sepse kom arsyet e mija dhe mund te jet nd.ok.ush nga familja e ish burrit tani ketu merre ms.n numrin e vi.be.rit tim dhe flasim ju si te doni po de.she me kom.en.to un te marr ne telefon po de.she edhe ti paraqitu nuk me pe.ng.on por ama vetem..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *