April 23, 2024

Gati per 24 oret e fundi ka bej buj te thenat e motrave ku ketu shfaqet duke ju drejtuar pikrisht beqarve dhe duke ju then a jeni mor gjall ju apo a vyni per naj send dhe ketu fillon e gjith debati ku dhe mund te shihni se sa jan te lira dhe ku kerkojn te jen ma aktiv beqart sepse te moshuar ka sa te doni por na ka mar malli per beqar pasi atynve ju vlon gjaku dhe kcejn si kaprolla, e tani po deshet te jemi ne lidhje direkte me ju ather mos pritoni dhe mos keni frik pasi me ne do kaloni qaste shum te mira dhe te pa harruar do jen kto momente per ty, e di se do thoni po ku mujm ne ti bejm ball juve te trijave ..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *