March 2, 2024

Blendiana Mura është vlonjatja, e kthyer në tr end në Ti k T ok.

Kjo pasi ajo poston vazhdimisht vi d eo të këndshme me partnerin e saj nga Gana, Michael Akromah. Në një lidhje me Sky pe për “AB C e Mëngjesit”, çifti tregoi his torinë e tyre të dash urisë.

“Jemi njohur në ven ecia. Fa ktik isht ai dilte me një shoqen time dhe unë e pash me kete shoqen time dhe I thash kom pli menti. Edhe pastaj ky nuk ma va ri fare dhe dilnim vetëm si shokë..

Edhe pas një viti kërkova nëpër Ins tag ram dhe nuk e gjeta, por e gjeta në T ik T ok.

I shkruajta, nga ajo që ky është DJ dhe kër cen, po sh ikoja mos kishte ndo një vid eo duke kë rcy er dhe e pyeta ku i kishte vi deo t, ky nuk ma va ri prap”, rrëfeu Blendiana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *