September 21, 2023

Pershendetje e mija juve Redaksi e nderuar kerkoj njoftim am nje femer 40 vjeqare i kom dy fémij jam e divo rcuar jetoj ne Belgjike jam e interesuar per lidhje mar tesore personi..

duhet te jet i moshes 42-49 net laj mr ohen vetem ata qe jon serioz ,te jen te mora lshem ashtu siq jam edhe vet dua te rehat ohem nuk dua nda rje por te jeme dhe un e lumtur ne jet dhe te shi joj jeten se bashkume kur te ljmroheni ju tr egoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *