April 24, 2024

Jam 22 vjeçare e lindur dhe e rritur në fshat dhe këtu edhe jetoj vetëm me mamin, të tjerët kan ikur jashtë shtetit. Tani kam filluar të përdori edhe rrjetet sociale sepse deri vonë vetëm kisha dëgjuar se mund të flasësh me dikend në distancë dhe të shihesh edhe drejt-për-drejt pa paguar asgjë. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

Disa miq që i kam në profilin tim po postojnë foto nga jeta e natës në Tiran e Durrës e gjithandej dhe kam shumë dëshirë që ta kisha shijuar edhe une se çfare vërtet ndodhë në ato lokale. Mund të dalim pa e kuptuar askush vetëm se duhet të kthehem natën në shtëpi që mos ta kuptojnë fshatarët këtu sepse do hapin llafe lloje-lloje. Mosha nuk ka rëndësi fare në qoftë se e ndjeni veten në formë të mire,,,unë jam shumë e ndjeshme dhe tip sportive kuptohet nga punët e fshatit që bëj këtu. kush do që shpreh interesim për takim dhe ma plotëson dëshirën që një herë të më dërgoj ne një club mu lajmëron1 pasi ta keni marr numr1n tim menjëher me të mbaruar märket1ngu apo public1tet1 si quhet. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *