September 21, 2023

Po me detironi me fol per veten edhe pse se kam qef po ja pojav them shum direkt.. e kam belin si thon si hallk a sa per gjoksin skam qka foli pe shef edhe ti vet jam e sigurt se me te shtih un ti ne dor ta daj frymen se me te vertet e kam te madh dhe shum te fort vetem ata qka e kan provu munen me fol por jo ju te tjeret qka bani pytje palidhje edhe qka leshoni llafe boshe..Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *