March 3, 2024

Nusja E Re Shqiptare Befason: Me Mire Nje Dashnor Qe Te Rreh Ne Banjo Sesa Nje Burre Qe Nuk Te Prek Me Dore Gjithe Naten JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Un ne këtë moment kam vendos ta them te verteten para jush ne ekran… Me mire nje dashnor qe te rreh ne banjo sesa nje burre qe nuk te prek me dore, e dini pse, sepsa jam lodh nga ky i imi nuk me prek e lere me te me coptoj, ai din vetem te kërkon t’ia fshijë këpucët te jet i hekurosur dhe buken ta ket gati, hiq qyqanit si shkon mendja se mu flaka mdel tan diten e naten.. vaj halli per mu kam ra ne hall sdi si tja bej, pa me trego ti si esht me mir si tja bej.. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *