March 2, 2024

Unë jam duke u takuar me kushëririn tim në fshehtësi dhe e di që familja ime nuk do ta miratojë Asnjëri prej nesh nuk mund ta trajtojë mirë pijen tonë, kështu që vendosëm të ktheheshim në shtëpi herët përpara se të turpëroheshim. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Kushëriri im po tregohej mjaft flirt gjatë kthimit në banesën time, duke komplimentuar pamjen time dhe duke thënë se çfarë gabimi kishte bërë ish-i im duke më lënë të shkoja. Ajo më përqafoi sapo arritëm në derën e saj të përparme dhe më tha përsëri se çfarë i kapur isha. Gjithmonë kam menduar se ajo ishte e nxehtë dhe aq e prirur për një puthje. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ajo më puthi përsëri dhe ishte vërtet pasionante. Ndërsa ajo hapi derën, ne u rrëzuam, me duart mbi njëri-tjetrin. Ne përfunduam duke bërë seks. Ishte e mrekullueshme. Ajo ishte shumë më e sigurt në dhomën e gjumit nga sa prisja dhe ishte e vendosur të më bënte të ndihesha mirë.
Të nesërmen në mëngjes ramë dakord që nuk mund të ndodhte më. Por sa herë që pinim një pije, njëri prej nesh i telefononte tjetrit dhe rregullonte të takoheshim në fund të natës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *