April 19, 2024

“Kohët e fundit, vajza ime, e cila është vetëm 17 vjeç, u kthye në shtëpi duke qarë dhe tha se i dashuri i saj e kishte lënë shtatzënë. Siç thotë ajo, ajo tashmë është në muajin e tretë të shtatzënisë. U ndjeva tme,rrshëm pasi kisha menduar se ata ende nuk kan filluar të bëjnë dashuri mes vete dhe tani po mendoj si ta kaloj këtë situatë.Vajza ime është një fëmijë shumë i mirë, si ta them “ari vajzë, por këto vajza sot janë të pa kujdesëshme dhe besojnë shumë, por edhe mashtrohen lehtë nga djemtë. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *