April 20, 2024

Përshëndetje! Jam një vajzë nga Laçi. Deri dy javë më parë isha femra më e lumtur në botë. Tani po vuaj tmerrësisht fort. Njoha dashurinë e jetës kur shkoja të ndihmoja kushëriren me shit në dyqanin e saj. Aty njoha B. Sa herë vinte blinte shumë gjëra dhe më thoshte të merrja ç’të doja. Ishte i veshur mirë fort, dhe vinte era parfum. Një ditë më fton për kafe e pranoj direkt se mezi po prisja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *