March 3, 2024

Jam e martuar ka me shume se 5 vite, por u bene 3 vite qe burri nuk me vie ne shtepi pasi ai jeton ne Itali. Sikur te mos kishte kus hte te vinte ne shtepi betohem se nuk do ta trad hetoja kurre ashtu si nuk e kam trad hetuar deri me tani, por ai me thote se tani me une nuk jam terh eqese per shijen e tij dhe kjo eshte edhe me shume se of en dim. “A duhet të largohem..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Burri dhe unë kemi qenë së bashku për 23 vjet dhe kemi dy fëmijë, por ne nuk kemi kryer marrëd hënie në gati tri vjet. Burri im thotë se nuk më sheh më tërhe qëseA duhet të larg ohem prej tij?Ai nuk është i gatshëm të bëjë pë rpjek je për të sh pëtu ar këtë lidhje keshtu qe do ta tra dhe toj dhe nuk me vjen tu rp fare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *