April 22, 2024

Kjo këngë të sjell atë atmosferën e vashëzave shqiptare që shkonin dhe punonin tokën të lumtura, me një pagurë ujë.Kam qenë njëherë në Zëmblak afër Korçës në aksion, dhe e mbaj mend fort atë ditë. Shpirti të dilte por edhe shpirti të vinte, se fshati ka ca sekrete:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ájo aroma e malit, o zot i madh! Ái përroi me ujë, ato vajzat që mbledhin ujë. E kam jetuar fëmijërinë time në një fshat të Korçës, Zëmblak quhej fshati.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *