March 3, 2024

Pershendetje reda ksi e nderuar ka shum kohe qe jom e int ere suar te njoftoj nji djal shqiptar te sinqert ejo ge njeshta r per momentin jom ne durres tek adri atiku me nji shoqe Quhem Anjeza JOM 34 vjeqe ka kohe qe je toj ne ba nes vetem dua qastet ti ka loj me nji mash kull te si nqe rt..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Jam nje grua 34 v jecare deri tani asnjeher e martuaar por as nuk kam pas lidhje me ndo nje mashkull tjeter cte bej jam ere dhe ma kerkon aNI kam ven dosur qe te martohem edhe pse pak von shpr esoj se ne gru pin tuaj tme ljmrohet ndokush nese keni int eres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *