April 22, 2024

Si Femer Nuk Dua Tja Fshi Iotet Te Dashurit Po Dua Tja Fshi Te GjitheS Permën Me Gojen Time! JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Dua te kem nje Iidhje me nje mashkuII qe eshte i zoti per ate pune..Se jam Iodh me tuIifar te paditurl qe ndonjehere me shkonte neper mendje sikurse ti jepja un tomeI e ti risja si maml. Si femer nuk dua tja fshi Iotet nje mashkuIIi po dua tja fshi te gjitheS permenme Gojen time e fytin tim..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *