March 3, 2024

Kam qen e martume po sum heci fati tani nuk don te thot se un nuk jam per ne shpi por ashtu e pata fatin dhe un paj.tona me fatin por tani pe shof se me nuk ma duron trupi edhe mos te bej gab.ime tani ketu e vendosa me kerku na.faken teme por ishalla me del se.rioz dhe me nuk kam qef me pas tel.ashe si me LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *