April 24, 2024

Dera ishte e hapur,nuk pat nevoj fare te trokitja…ne mendjen time silleshin llojlloj skenash…e paramendoja se AJO do te me dilte perpara ne ndonje fustan te holle te tejdukshem qe majat e cicave ne menyre provokative te me joshinin…dhe kukat e saja te ngjeshura me ate lugun e epsheve duke pritur pafundesine… JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *