September 21, 2023

Jam mami qejfliije jam 43 vjeç dhe kam 12 vite martes, por vitet e fundit me burrin time kry enim mard hënie shumë rrallë. Nuk e di se kush e kishte fajin nga ne të dy, por sa herë që unë kërkoja të bënim s b urri më thoshte se nuk ishte ne form te mir dhe vazhdimisht ai me refuzonte, por si beqare un kur isha shkoja me do cuna dhe me knaqeshin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *