March 3, 2024

qe do mi tregon do gjera do rende dhe gjumi nuk me mer nga epshi e bej me dor dhee e knaq ve ten gjith kohes ppr enderroj naten endrra te pista dhe lagem oh sa shum lam nevoj per burre dikand me pervoj qe e ka te madh me me knaq shuuuum dhe gjate gjith naten e editen a thu ka ashtu mashkulli ma brni qaren se shkova keq me kontaktoni kliko nje rek lam dhe prit 1 minut dhe mer numr in tim te takohemi sa me shpejt ju dua dhe ju pres me padurim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *