April 21, 2024

Mbasi burri spo ne jepte shum vëmendje u lidha me njerin tani po me shijon shum cdo dit edhe kur është pa ndjena ndej nje far lirie e knaqsie nes eje i interesuar per njoftim kli ko ne rekl amen me posht dhe prit per nji minut por vetem nese je serioz ju lutem pa keqkuptime dhe pyetje te tepruara apo komentu dhe un ju shof JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *