March 2, 2024

Pas nje mramje me nje shok qe se kish atakuar prej ca kohesh ishim ne Prishtine ne nje neje dhe aty ndodhi gjithcka Isha ne Amerike per studime pas kthimit tim qe i bera atje 5 vite, kur kam qene e vogeI me ka peIqyer ky shoku im por mundesia asnjehere nuk ieshte dhene dyve, Pas asaj mramje un e bera hapin e pare e aj menxi se spriti perfunduamtek Grandipo asi teQ lernuk kam pare aq mire e kemi bere saqe spo mund ta harroj as nje cast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *