April 24, 2024

I thash vetes pse nuk e pash para se te martohem, punen qe ma beri asnjeher me pare nuk kisha perjetuar nje ke naqesi te vertete, Degjo HISTORIN e plote me zerin e kesaj vajze duke LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *