April 24, 2024

Jam nje vajz e re por me pelqen te beje e sp iremnte duke ebere ate pune, une preferoj ne sh trat te kem nje burr qe ka k. e madh por edhe din ta perdor e zakonisht kto jane me te moshuar dhe. per ta degjuar Historin e Plote HAP REK IAMEN ME POSHTE JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *