April 21, 2024

N jam 26 vjece burri 45 vjec, kemi jetuar ne nji martesee 7 vjet ne nji qytet te vogel.Un kam bel te ngushte, buzze te plota dhe bel te holle. he një fytyrë të pastër me sytë e mëdhenj të zinj shkaktuar psherëtimat, sidomos kur sytë e tyre ra në një zemrat konsiderueshme, bel të ngushtë, ass shtrënguar këmbUn jam 26 vjece burri 45 vjec, kemi jetuar ne nji martesee 7 vjet ne nji qytet te vogel. HAP REK IAMEN ME POSHTE JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *