April 24, 2024

Me duhet nje Tarak i forte qe ma ndaI frymen, Jo asi me dhembe qumeshti qe nuk din si ta beje dhe vetem me hargjon kohet.. Lexo me shume duke HAP REK IAMEN ME POSHTE JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *