March 2, 2024

Shoket Pas Mbramjes Duke Me Dergu Ne Shtepi, Papritmas Me Futi JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Nje dite duke u kthy nga mbramja qe ishim me shoqnin time shoku im i ngusht dhe njeri i tij nga tjetri fakuItet duke me dergu ne shtepi me kerrin e tyre papritmas, Lexo Historine e plote me poshte duke HAP REK IAMEN ME POSHTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *