September 22, 2023

Kryetarja e grupit parlamentar të Vetëvendosjes, Mimoza Kusari i është drejtuar Edi Ramës përmes një postimi në Twitter.

Kështu, duke i treguar vendin ku janë rrëmbyer tre efektivët e policisë së Kosovës këtë të mërkurë.

Ajo tha se kryeministri ka qenë i zënë duke mbajtur një qëndrim kundër Kosovës dhe duke e bërë fajtore në këtë situatë, ndërsa ka ironizuar qasjen e tij kur tha “presim hetimin e KFOR-IT”.

Ndoshta burimi policor i Kosovës nuk është mjaftueshëm i besueshëm për ju, prandaj prisni ‘hetimin e KFOR-it’, shkroi Kusari në Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *