March 2, 2024

“Dua një burrë qejfli dhe merakli” kjo ka qenë kërkesa e shqiptares nga Gjer,mania”. 39-vjeçarja tregoi se ka qenë një herë e martuar por është ndarë sepse nuk është përshtatur. Ajo tha se kërkon të martohet sepse do që të bëjë qef dhe tja rregulloj jetën atij personi qe do ket fatin te me marre. “kam shumë netë pa gjumë për ta gjet, mendoj se jam e bukur siq më shihni edhe ju te gjitha i kam, Mer Kontaktin dukeshtyp me poshte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *